Poziv putnicima

Ako dakle Ocem nazivate njega koji nepristrano svakoga po djelu sudi, vrijeme svoga proputovanja proživite u bogobojaznosti. (1.Pt. 1:17)

 
Ako Boga nazivamo svojim Ocem, ili drugim riječima, ako tvrdimo da smo djeca Božja tada trebamo voditi određeni način života. Kakav život žive oni koji su doista djeca Božja?  Oni vrijeme svoga proputovanja proživljavaju u bogobojaznosti. Što je razlog takvom načinu života? Kao prvo oni žive takav život jer su djeca Božja. Kao drugo oni ljube Gospodina i žele mu biti poslušni. I kao treće oni su svjesni da je Bog nepristrani sudac koji svakoga sudi po djelima.

 
Oni svoj život proputovanja u tuđini provode svjesni višeg poziva. “k cilju hitim, k nagradi višnjeg poziva Božjeg u Kristu Isusu. (Filipljanima 3:14). Kao putnici u nebesku domovinu oni žive po višnjemu pozivu a ne po niskim porivima.

 
Kako je s tobom dragi čitatelju? Da li si krenuo na put k nebeskoj domovini? Da li imaš taj poziv u svom srcu? Ako još nisi krenuo, ne oklijevaj već moli Gospodina za oproštenje i za dar vječnog života, i onda kreni na put u novini života. Neka gospodnja milost bude sa tobom.

Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s